• Egy teljes körű világítástechnikai szolgáltatást nyújtó csapat, amely nagykereskedelmi tevékenysége mellett napi szintű segítséget nyújt az Ön cégének, üzletének, az egyszerű fényforrás beszerzéstől kezdve
  a szaktanácsadáson és tervezésen át egészen
  a kivitelezésig.

 • Több éves beszállítói tapasztalatunk birtokában - melyet a bevásárló központok (shop és üzletvilágítás), áruházláncok, ipari végfelhasználók és kereskedelmi partnerekkel való együttműködés során szereztünk - kijelenthetjük, megismertük ezen területek világítási és elektronikai igényeit, termékfelhasználásuk sokrétűségét.
  Ezt a tapasztalatot kívánjuk az Ön szolgálatába állítani segítve ezzel a napi szintű problémák megoldását, hogy minden tekintetben a megfelelő világítástechnikai és villanyszerelési termék kerüljön felhasználásra az adott helyen.

 • Együttműködő partnereink számára folyamatosan alacsony árszintet biztosítunk a minőség szem előtt tartása mellett, köszönhetően a sok éves hazai és külföldi gyártói kapcsolatainknak.

 • Célunk továbbá, hogy vevőink igényeit, a kínálkozó gyártói innovációk felhasználásával egy hosszú távú kapcsolat keretein belül kielégítsük, olyan gazdaságosan üzemeltethető világítástechnikai megoldást nyújtsunk, mely minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak.

 • A Lumen Master Kft. kiemelt szerződött partnere az OSRAM, LEDVANCE, PHILIPS, TUNGSRAM és SYLVANIA gyártójának, valamint forgalmazói vagyunk a SCHNEIDER, LEGRAND és még számos hazai és külföldi lámpatest és elektronikai terméket gyártó nagyvállalatnak. 

 • Kapcsolat

  Szigethy Gábor
  +36 20 348-0688
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Csíkos Tamás
  +36 30 465-5730
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.